top of page

Durant la meva carrera professional he transitat per tres o quatre camins, la major part del temps, simultàniament. A tots ells els agraeixo profundament que m’hagin portat on ara soc. 

Em vaig llicenciar en Psicologia Clínica el 1995 i  tot seguit vaig realitzar un Postgrau en Teràpia Breu a la UB i Hospital Clínic. Però malgrat tot indicava ser aquella la meva vocació, alguna força més sàvia m'empenyia en una altra direcció.

 

El món de l'empresa i els Recursos Humans. Després d’un temps en una organització pública intentant connectar persones amb empreses, una feina en una gran empresa en l'àrea dels Recursos humans i un màster en Consultoria i Direcció de Rrhh em van professionalitzar en una nova línia on he dedicat molts anys de la meva vida. Durant aquesta etapa vaig gaudir, primer  com a tècnica i després com a directiva, d'aprenentatges i experiències vitals i professionals que em van fer créixer com a persona i com a professional, gaudint de la gran oportunitat de poder treballar a cavall de les necessitats de les persones i les de les empreses.

 

Paral·lelament a aquest, també seguia transitant pel camí de la Formació i el desenvolupament de les persones. El que havia començat mig jugant  l'any 1991 fent de mestra d'una escola pública com una excusa per pagar-me la carrera, em va atrapar. I la vida m'ha regalat mil i una oportunitats per gaudir d'aquest camí, passant de la primera experiència amb infants, a la formació professionalitzadora d'adolescents i adults, la formació de càrrecs directius fins la docència a la Universitat Rovira i Virgili iniciada el  2002 i amb qui a través de la seva Fundació encara col·laboro com a docent del màster de Recursos Humans y del Postgrau en Medació

 

El 2004 el coaching va entrar a la meva vida brindant-me la oportunitat de poder dissenyar per l’empresa per qui treballava, un projecte de coaching per a directives: el Trencant Límits. De la ma de dues grans coachs, la Pilar i la Cuca, vam tirar endavant el projecte durant cinc anys, i va ser l’impuls que em va portar a formar-me en diferents escoles de coaching, a aplicar aquesta disciplina al món de l’empresa, al de la universitat i de les persones, i a certificar-me com a psicòleg-coach en la primera promoció del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

 

El coaching sistèmic em va captivar i endinsant-me en les seves arrels,  vaig conèixer la teràpia sistèmica i les constel·lacions familiars. I em vaig trobar de retorn allà on tot havia començat,  al primer ramal del camí: la psicoteràpia. I vaig seguir formant-me en teràpia breu estratègica,  focussing, anàlisi transaccional, hipnosi ericksoniana, tècniques d’alliberació emocional,  constel·lacions familiars, teràpia sistèmica, counceling, dinàmiques de parella, shock i trauma. Però el més important ha estat, sens dubte, que més enllà dels aprenentatges formals i de les tècniques apreses he pogut gaudir de dos mestres de qui he après grans lliçons de vida: Bert Hellinger i Svagito Liebermeister.

I ara si, ara transito per aquests camins, d’una manera tranquil.la, amb més serenitat, amb més expertesa  i més humilitat, acompanyant a persones i organitzacions en petits instants del seu camí.Actualment facilito tallers i processos terapèutics i de creixement personal, així com formació i  coaching a persones i organitzacions.

bottom of page